ktirio-skitso

Δεκ 10 2012

Στις 4 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημερωτική εκδήλωση για τους μαθητές και τους καθηγητές σχετικά με την πρώτη συνάντηση που έγινε στα πλαίσια του προγράμματος Comenius στην πόλη Κumburgaz, στην ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Θ. Μαργάρα, Διευθύντρια του Σχολείου, και η Μ. Λανοπούλου, Υπεύθυνη του Προγράμματος.

Η εκδήλωση περιλάμβανε:

Προβολή φωτογραφιών και βίντεο από τις επισκέψεις σε σχολεία της περιοχής, τις συνεδριάσεις των συμμετεχόντων καθηγητών και τις περιηγήσεις στα αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης
Έκθεση με μικρά δώρα που πρόσφεραν για το σχολείο μας τα συνεργαζόμενα σχολεία, καρτ ποστάλ με αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης, χάρτες, τούρκικα νομίσματα (τούρκικες λίρες).

Οι συμμετέχουσες καθηγήτριες μέσα από παραστατικές εικόνες και ενθουσιώδεις αφηγήσεις μοιράστηκαν με τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου μας τις πολύτιμες εμπειρίες τους σχετικά με το πρόγραμμα Comenius.
Η ενημερωτική αυτή εκδήλωση εδραίωσε την πίστη στην αξία του προγράμματος και δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό και ζήλο στους μαθητές για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες.

Η λίμνη Τριχωνίδα

Στη "γειτονιά" μαςστην καρδιά του Aιτωλικού Πεδίου βρίσκεται η μεγαλύτερη, η γραφικότερη και η πιο άγνωστη λίμνη της Eλλάδας.

Περισσότερα

  • Χρήσιμα
  • Μαθήματα
  • Ειδήσεις
books

Τα Bιβλία του Γυμνασίου

Online όλα τα βιβλία και υποστηρικτικό υλικό για την  Α΄ Τάξη, την  Β' Τάξη και την  Γ' Τάξη, από το Ψηφιακό Σχολείο.

 

 
logismika

Τα Λογισμικά του Γυμνασίου

Οnline το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό λογισμικό, από την Τεχνική Στήριξη του ΠΣΔ.

lit

Φιλολογικό Υλικό

Χρήσιμοι σύνδεσμοι με υλικό, εργασίες και δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια φιλολογικών μαθημάτων στο Σχολείο μας.

 
technology

Φυσική & Χημεία

Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με θέματα γύρω από τα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας.

newsmin

Ενημέρωση

Ειδήσεις Εκπαίδευσης, Τοπικές, στην Ελλάδα, τον Κόσμο και Αθλητικές.

 

newsclpck

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων.

Πρόγνωση καιρού.

Ημερολόγιο, Εορτολόγιο, Αλμανάκ, Παγκόσμια ημέρα.