ktirio-skitso

Μαϊ 09 2013

Επιστρέφοντας από το ταξίδι στην Ουγγαρία ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε πυρετωδώς την παρουσίαση του ταξιδιού στην σχολική και την τοπική κοινωνία!

 Οι έξι μαθητές που συμμετείχαν στο ταξίδι  πρωτοστάτησαν σ’ αυτήν την προσπάθεια. Αφιέρωσαν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους στο να συγκεντρώσουν φωτογραφίες  και βίντεο, να επιλέξουν τα πιο καλά και αντιπροσωπευτικά σημεία του ταξιδιού, να δημιουργήσουν ένα βίντεο για το ταξίδι και μια ταινία με κωμικό περιεχόμενο, να γράψουν τις εντυπώσεις τους.

Η εκδήλωση έγινε απόγευμα Κυριακής, 21 Απριλίου 2013, και συνδυάστηκε με την τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού Φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων.

Μέσα σε μια πολύ ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα προβλήθηκαν τις δύο εργασίες που είχαμε ετοιμάσει για την Ουγγαρία και τα βίντεο. Οι μαθητές με πολλή ζωντάνια αφηγήθηκαν σημαντικές στιγμές του ταξιδιού! Η χαρούμενη και νοσταλγική διάθεση που τους δημιουργούσε η ανάμνηση του ταξιδιού συνεπήραν και ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους και αποτέλεσαν τα καλύτερα πειστήρια για την επιτυχία του ταξιδιού!

Η λίμνη Τριχωνίδα

Στη "γειτονιά" μαςστην καρδιά του Aιτωλικού Πεδίου βρίσκεται η μεγαλύτερη, η γραφικότερη και η πιο άγνωστη λίμνη της Eλλάδας.

Περισσότερα

  • Χρήσιμα
  • Μαθήματα
  • Ειδήσεις
books

Τα Bιβλία του Γυμνασίου

Online όλα τα βιβλία και υποστηρικτικό υλικό για την  Α΄ Τάξη, την  Β' Τάξη και την  Γ' Τάξη, από το Ψηφιακό Σχολείο.

 

 
logismika

Τα Λογισμικά του Γυμνασίου

Οnline το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό λογισμικό, από την Τεχνική Στήριξη του ΠΣΔ.

lit

Φιλολογικό Υλικό

Χρήσιμοι σύνδεσμοι με υλικό, εργασίες και δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια φιλολογικών μαθημάτων στο Σχολείο μας.

 
technology

Φυσική & Χημεία

Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με θέματα γύρω από τα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας.

newsmin

Ενημέρωση

Ειδήσεις Εκπαίδευσης, Τοπικές, στην Ελλάδα, τον Κόσμο και Αθλητικές.

 

newsclpck

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων.

Πρόγνωση καιρού.

Ημερολόγιο, Εορτολόγιο, Αλμανάκ, Παγκόσμια ημέρα.